‘Honor presenteert Honor 8 Pro op 21 februari’

Ook Honor zal op het Mobile World Congress een nieuwe smartphone op de markt brengen. Het Chinese submerk heeft een aantal plannen voor een aantal nieuwe smartphones. De Honor 8 Pro heeft veel weg van de Huawei Mate 9. 

Honor heeft een aantal plannen voor het Mobile World Congress. De Chinese smartphonefabrikant bracht vorig jaar de nieuwe Honor 8 op de markt. Honor heeft nu laten weten dat er plannen zijn voor een Pro-variant van de Honor 8.

Honor 8 Pro

Het nieuwe Pro-model gaat zich richten op het topsegment en beschikt over high-end specificaties. Er wordt verwacht dat de smartphone beschikt over een 5,7-inch QHD-beeldscherm met een Kirin 960-chipset onder de motorkap. Deze chip is momenteel al aanwezig bij de Huawei Mate 9 smartphone. Verder krijgt de Honor 8 Pro de beschikking over 3 of 6GB werkgeheugen en 64 of 128GB interne opslag.

De smartphone zal verder beschikken over de nieuwe versie van Android 7.0 in combinatie met de nieuwe EMUI-interface.  De nieuwe smartphone wordt tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd op 21 februari.

 

Vorig artikelApple komt mogelijk met nieuwe 4K-versie van Apple TV
Volgend artikelGoogle gaat Project Loon internetballonnen sneller inzetten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in