Laatste actie voor iPad 2 nu veel goedkoper

Apple heeft vandaag waarschijnlijk zijn laatste actie mail van de iPad 2 de deur uit gedaan. Met deze actie wil Apple naar alle waarschijnlijkheid de iPad 2 z’n laatste boost geven waarna Apple zich kan voorbereiden op de iPad 3 release. Ook maakt deze actie een iPad 3 release datum op 24 februari een stuk aannemelijker.

Als je bent geabonneerd op de nieuwsbrief van Apple heb je als het goed is vandaag de iPad 2 Valentijns mail ontvangen. Met deze actie wil Apple de laatste omzet uit de iPad 2 halen en de laatste voorraden verkopen. Ook in andere landen is de actie dit weekend de deur uit gegaan.

Als dit inderdaad de laatste iPad 2 actie van Apple is –  zal het goed mogelijk zijn dat Apple dezelfde maand nog de iPad 3 aankondigt. De meest genoemde release datum is op dit moment 24 februari (verjaardag Steve Jobs). Deze release datum wordt hierdoor een stuk aannemelijker omdat Apple vaak kort na laatste acties komt met nieuwe producten. Deze datum zal dan 10 dagen na Valentijnsdag zijn wat vanuit Apple’s ogen prima mogelijk is.

Helaas heeft dit goed klinkende nieuws ook een nadeel. Apple heeft hier namelijk ook mee bevestigt dat de iPad 3 niet voor 14 februari komt. We moeten dus in ieder geval nog 3 weekjes wachten.

(update): Door de komst van de nieuwe ipad zijn de huidige prijzen van de iPad 2 met 100 euro gezakt nu betaal je voor het goedkoopste model 399 euro.

Vorig artikelUitgelekte foto’s bevestigen snellere iPad 3
Volgend artikeliBooks 2 bevestigt Retina scherm iPad 3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in