‘Apple werkt samen met Broadcom aan draadloos opladen’

Het lijkt erop dat Apple dit jaar een volledig nieuwe iPhone op de markt zal gaan brengen. De nieuwe iPhone 8 zal volgens de laatste geruchten beschikken over een nieuwe oplaadtechniek. Het gaat hierbij om een techniek waarmee je de iPhone 8 draadloos kan opladen. 

Apple zou gaan samenwerken met Broadcom voor een eigen draadloze oplader. Chipmaker Broadcom zou mogelijk de op maat gemaakte technologie leveren. Of Apple de techniek bij de aankomende iPhone zal gaan gebruiken. Volgens insiders is de oplossing voor het draadloos opladen pas in 2018 gereed.

Harlan Sur van JP Morgan heeft de informatie vrijgegeven. Volgens Sur zijn Apple en Broadcom al ruim twee jaar lang bezig voor het draadloos opladen. Het zou gaan om een compleet nieuwe techniek wat je niet kan vergelijken met de huidige oplossingen welke Samsung al gebruikt.

iPhone 8

Volgens de laatste geruchten brengt Apple in september een compleet nieuwe iPhone 8 op de markt. De nieuwe iPhone 8 zou beschikken over een OLED-scherm. Ook zou de fysieke Touch ID-knop verdwijnen en komt er een nieuw functiepaneel.

Vorig artikelNintendo: ‘Aantal Nintendo Switch consoles gestolen’
Volgend artikelXiaomi komt eind deze maand met eigen chipset

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in