Whatsapp Status: Eenvoudig status doorgeven met foto’s en video’s

WhatsApp is gestart met de uitrol van WhatsApp Status. De nieuwe functionaliteit is de afgelopen maanden uitgebreid getest. Met de nieuwe functionaliteit is het mogelijk om snel je status door te geven met foto’s en video’s. Na een bepaalde tijd verdwijnen de status-updates weer. De nieuwe functionaliteit lijkt veel op Snapchat. 

WhatsApp Status is al een aantal maanden in ontwikkelen. Sinds november is de eerste testversie beschikbaar voor ontwikkelaars. De nieuwe functie lijkt verdacht veel op Snapchat.

WhatsApp Status

Met WhatsApp Status is het mogelijk om eenvoudig status-meldingen aan vrienden kunt doorgeven. De meldingen verdwijnen automatisch na 24 uur uit de lijst.

Als gebruik heb je ook de mogelijkheid om te bekijken wie  jouw status bekeken heeft.  Ook heb je de mogelijkheid om te bepalen wie jouw statusupdate mag bekijken.

WhatsApp Status wordt gefaseerd uitgerold, hierdoor kan het even duren voordat de nieuwe functies ook gebruikt kunnen worden. Wel heb je de nieuwste versie van de app nodig om WhatsApp Status te kunnen gebruiken.

Vorig artikelKamergotchi-app is grote hit in de appstores
Volgend artikelMicrosoft komt dit jaar met twee grote Windows 10-updates

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in