Microsoft komt dit jaar met twee grote Windows 10-updates

Microsoft heeft laten weten dat er voor dit jaar twee grote Windows 10-updates op de planning staan. Na de grote update voor Windows 10 in april, staat er later dit jaar nog een update op de planning voor Windows 10. 

Microsoft heeft de tweede update bevestigd tijdens een evenement in Oostenrijk. In april komt de Creators Update voor Windows 10 beschikbaar, de nieuwe versie beschikt onder meer over Paint 3D en heeft ondersteuning voor VR.

De tweede grote update heeft de interne naam; Redstone 3 meegekregen en zal zich vooral richten op de gebruikersinterface van het besturingssysteem. De nieuwe update zorgt onder andere voor een nieuwe interface met meer animaties. Ook zorgt de update voor verdere ondersteuning van de Hololens. De nieuwe versie brengt mogelijk een nieuwe designtaal met zich mee, Project Neon is een nieuwe ontwerptaal welke de beschikking heeft over een nieuw ontwerp en design.

Beschikbaarheid Redstone 3

Een exacte datum van Redstone 3 is niet bekendgemaakt, naar verwachting is het ergens in het vierde kwartaal van dit jaar. De Windows 10 Creators Update komt in april beschikbaar.

 

Vorig artikelWhatsapp Status: Eenvoudig status doorgeven met foto’s en video’s
Volgend artikelSynology geeft producten met Atom C2000 extra garantie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in