‘Microsoft Hololens verschijnt pas in 2019 op de markt’

Microsoft heeft de Hololens uitgesteld tot 2019. Het product is nu alleen nog te verkrijgen voor ontwikkelaars, uiteindelijk wil het bedrijf de bril beschikbaar maken voor de consumenten. 

Microsoft zou zijn reality-bril pas over twee jaar uitbrengen voor het grote publiek. Volgens Thurrott werkt Microsoft aan een derde versie van de Hololens welke wordt uitgebracht voor het grote publiek. Op dit moment werkt Microsoft aan een tweede versie, maar deze is mogelijk alleen voor ontwikkelaars bedoeld.

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer de consumentenversie zal verschijnen. De kans is behoorlijk groot dat de derde versie in 2019 ook voor de consument uitgebracht zal worden. Microsoft zou de techniek flink willen verbeteren.

Concurrenten zoals Magic Leap zijn momenteel al verder qua techniek voor de virtual reality producten. Om deze reden gaat Microsoft mogelijk de tweede versie overslaan voor de consument.

Op het moment verkoopt Microsoft de Hololens alleen voor ontwikkelaars. De versie voor ontwikkelaars wordt verkocht voor ongeveer 3000 dollar.

Vorig artikelSonos Playbase: Nieuwe speaker voor bij de TV?
Volgend artikelHonor V9 beschikt over 5,7-inch QHD scherm en Kirin 960-chipset

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in