Honor V9 beschikt over 5,7-inch QHD scherm en Kirin 960-chipset

Honor heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht. De nieuwe Honor V9 is een smartphone welke is gericht voor de Chinese markt. Naar verwachting komt er volgende week in Barcelona ook een Europese variant van de smartphone beschikbaar. 

De nieuwe Honor V9 richt zich vooral op de Chinese markt. Naar verwachting komt het toestel ook naar de Europese markt. Waarschijnlijk is de Honor 8 Pro bedoeld voor de Europese markt.

Honor heeft zijn nieuwe smartphone voorzien van een 5,7-inch LCD-beeldscherm met een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. De metalen behuizing bevat een dikte van slechts 6,97mm. Onder de motorkap van de V9 is er een Kirin 960-chipset te vinden in combinatie met 4 of 6GB aan werkgeheugen.

De Honor V9 is voorzien van twee camera’s aan de achterzijde. Het gaat om twee 12-megapixel-camera’s. Wat de camera setup indrukwekkend maakt is de laser focus feature. Hierdoor is 3D-modellering mogelijk op de smartphone.

Honor 8 Pro

De Honor V9 komt volgens de laatste geruchten als de Honor 8 Pro naar Europa. De smartphone zal naar verwachting beschikbaar komen met 32, 64 of 128 GB. De goedkoopste variant van de V9 heeft een adviesprijs van 2599 Yuan, omgerekend 358 euro.

Vorig artikel‘Microsoft Hololens verschijnt pas in 2019 op de markt’
Volgend artikelApple Park: Nieuwe campus opent in april

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in