Apple onthult de iPad 3 begin februari

worden aangekondigd tijdens het jaarlijkse Apple event. De iPad 3 zou dan na het Chinese nieuwejaar (maart) in de schappen moeten liggen.

Dit meldt de Japanse tech blog MacOtakara. MacOtakara beroept zijn gerucht op nauw betrokken Apple leveranciers die actief zouden zijn in Azië en de Verenigde Staten. De bronnen verklapten onder andere aan de blog dat Apple begin februari een groots Apple evenement heeft georganiseerd waar Apple de iPad 3 zal aankondigen. De uitnodigingen hiervoor zouden binnen 2 weken worden verstuurd naar diverse grote bedrijven, ook consumenten worden niet buitengesloten. Tevens vermelden de bronnen dat Apple de iPad 3 mogelijk ook na het Chinese Nieuwjaar aankondigt. Dit zou dus betekenen dat de iPad 3 in maart in de Nederlandse schappen ligt.

Het is niet de eerste keer dat MacOtakara uitspraken doet op het gebied van de iPhone. Zo wist de blog in 2011 de correcte release datum van de iPad 2 te voorspellen, ook wist MacOtakara dat de iPhone 4S niet over een vernieuwde behuizing ging beschikken.

In de afgelopen 4 weken zijn er al meerdere release datums van verschillende, nauw betrokken bronnen vrijgegeven. Het wordt zo langzamerhand duidelijk dat de iPad 3 niet lang meer op zich laat wachten. Bij deze is het dan ook aannemelijk dat de iPad 3 sowieso binnen een maand wordt aangekondigd, een datum voor de agenda dus!

Vorig artikeliBooks 2 bevestigt Retina scherm iPad 3
Volgend artikeliPad 3 accu krijgt verdubbelde capaciteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here