Afbeeldingen LG G6 smartphone opgedoken

Het is inmiddels geen geheim meer dat LG tijdens het Mobile World Congress een nieuwe smartphone zal presenteren. De nieuwe LG G6 is een nieuwe smartphone welke beschikt over high-end specificaties. 

LG G6

Tech-insider Evan Blass publiceerde deze week een afbeelding van de LG G6 smartphone. op de afbeelding is de LG G6 te zien welke de beschikking heeft over een aangepast design en een dubbele camera aan de achterzijde. Opvallend is dat de LG G6 niet beschikt over modulaire functionaliteiten, zoals bij de LG G5 wel het geval was.

Specificaties LG G6

Ook de specificaties van de LG G6 zijn al vroegtijdig opgedoken. De smartphone zal vermoedelijk beschikken over een 5,7 inch FullVision QHD-scherm met een resolutie van 1440 en 2880 pixels. Het toestel heeft een beeldverhouding van 18:9. Onder de motorkap is er een Snapdragon 821-chipset te vinden in combinatie met 4GB aan werkgeheugen en een accu van 3600 mAh.

Beschikbaarheid

De LG G6 wordt tijdens het Mobile World Congress officieel uitgebracht. Tijdens het evenement krijgen we meer details te horen over de smartphone en de uiteindelijke verkoopadviesprijs en beschikbaarheid. De LG G6 wordt zondagmiddag om 12:00 uur onthuld tijdens een persconferentie.

Vorig artikelQualcomm presenteert nieuw X20-modem
Volgend artikelPopulariteit Snapchat neemt af, Instagram groeit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in