Gratis apps van samsung voor Valentijnsdag

Samsung geeft bezitters van een Android-toetel gratis betaalde apps weg voor Valentijnsdag. Een stuk of twintig gratis apps zijn gratis  te downloaden via de voorgeinstalleerde app op het toetsel : Samsung Apps, dit is  een eigen downloadwinkel op Android van de fabrikant.

De apps kunnen gratis worden gedownload. De meeste apps  kosten normaal een of twee euro. Op deze slimme manier promoot Samsung meteen zijn eigen app store, want er zijn ook enkele tientallen andere apps te krijgen die wel geld kosten. Zo komt er in Samsung Apps ook een navigatie-app voor die zestig euro kost. Veel van die apps zijn wel afgeprijsd. De samsung store is verder nog niet zo heel erg bekend via deze weg zullen de apps zeker meer bekeken en gedownload worden.

De Valentijn-aanbieding kan worden benut tot en met 21 februari, dus tot een week na Valentijnsdag (14 februari). De apps kunnen nu al worden binnengehaald, zo heeft een test van Allaboutphones bevestigd. De apps zelf hebben weinig tot niets met Valentijnsdag of de liefde te maken. Het zijn gewoon spelletjes.

Wie alle gratis apps binnenhaalt, kunnen ook nog een voucher winnen waarmee ze voor vijf euro betaalde apps kunnen downloaden met hun toestel.

Behalve op de Samsungtelefoons zelf zijn de apps ook te downloaden via de website Samsung Apps. Zit er wat leuks tussen snel downloaden dus!

Vorig artikeliPad 3 accu krijgt verdubbelde capaciteit
Volgend artikelNieuwe kleuren nokia lumia 800

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here