BlackBerry KeyOne: Smartphone met fysiek toetsenbord

Na veel geruchten heeft TCL de nieuwe BlackBerry KeyOne op de markt gebracht. De smartphone draait op Android en beschikt over een qwerty-toetsenbord. Onder de motorkap is er krachtige hardware aanwezig. 

BlackBerry KeyOne

Al een aantal weken is het wel duidelijk dat TCL een nieuwe smartphone op de markt zou gaan brengen welke beschikt over Android en een qwerty-toetsenbord. De KeyOne wordt vanaf dit voorjaar verkocht in de winkels.

BlackBerry heeft vorig jaar de licentie verkocht aan TCL Communications. Hierdoor mag TCL smartphones onder de merknaam van BlackBerry uitbrengen.

Specificaties

Onder het 4,5-inch scherm van de smartphone is een relatief groot scherm aanwezig van 3,5-inch met een resolutie van 1620 bij 1080 pixels. Onder het scherm is een volledig qwerty-toetsenbord aanwezig. Onder de motorkap is er een Snapdragon 625-chip te vinden met 3GB aan werkgeheugen. Verder is er 32GB interne opslag aanwezig wat je kan uitbreiden via een microSD-kaartje.

Aan de achterzijde van de smartphone is er een 12 megapixel camera te vinden en aan de voorzijde is er een 8 megapixel camera aanwezig.

Beschikbaarheid

Wanneer de smartphone precies uitgebracht zal worden is vooralsnog onbekend. Ook is de adviesprijs van de KeyOne smartphone vooralsnog onbekend.

Vorig artikelGoogle stopt in april met berichtenapp Google Spaces
Volgend artikelGoogle Assistant komt naar Android 6 en Android 7 smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in