Nokia 3310: De klassieker is terug met Snake

De Nokia 3310 is nostalgie. Het was geen smartphone welke de beschikking heeft over vele smart functionaliteiten, maar hij werkte altijd en was onverwoestbaar.

Vandaag heeft Nokia na een aantal jaar eindelijk de nieuwe Nokia 3310 uitgebracht. De vernieuwde Nokia 3310 wordt verkocht voor 49,00 euro. En het belangrijkste; de game Snake is weer aanwezig.

Nokia 3310

De nieuwe Nokia 3310  is geen smartphone, maar een telefoon welke beschikt over de basis functionaliteiten en een lange accuduur. De nieuwe 3310 is een kleurrijke smartphone welke beschikt over een numeriek toetsenbord een aantal functieknoppen en een klein scherm met een simpel menu. De 3310 beschikt over een 2,4-inch scherm.

Verder beschikt de smartphone over een 2 megapixel camera met een LED flitser, 2G connectiviteit en 16MB interne opslag. Via een microSD-kaart kan je de interne opslag uitbreiden tot 32GB. Qua connectiviteit is er 2G aanwezig. WiFi en 4G zijn uiteraard niet aanwezig op de smartphone.

De smartphone is uitgebracht door HMD Global welke de merkrechten heeft op Nokia voor het uitbrengen van smartphones en normale telefoons. De 3310 wordt verkocht voor 49,00 euro.

Vorig artikelLG G6: Smartphone met opvallend scherm
Volgend artikelSamsung Galaxy Tab S3: High-end tablet voor een flinke prijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in