Review: Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma

Razer is zeker geen onbekende als het gaat om computer hardware. Al jaren heeft Razer vele hardware producten op de markt gebracht. Naast randapparatuur zoals bijvoorbeeld muizen en toetsenbord heeft Razer ook enkele laptops op de markt gebracht. De Blade laptops zijn voorzien van krachtige hardware en vooral gericht op gamers. 

Tijdens deze review gaan wij aan de slag met de Razer Blackwidow Tournament Edition chroma. Het toetsenbord van Razer is gericht op gamers en voorzien van een aantal interessante functionaliteiten.

Razer heeft met de Blackwidow Tournament Edition Chroma een toetsenbord op de markt gebracht in de Chroma productlijn. Hierbij is de aanwezige RGD verlichting een groot verschil met de Razer Black Window Ultimate 2016. Daarnaast heeft de Tournament versie als voordeel dat het toetsenbord compact is en daardoor makkelijk is te vervoeren naar bijvoorbeeld een LAN party.

De Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma

De Razer BlackWidow is een bijzonder goed ontvangen toetsenbord. De Tournament Edition beschikt over een aantal extra interessante functionaliteiten. Zo is het toetsenbord voorzien van verlichte toetsen welke via de software volledig zijn te bedienen met verschillende profielen en functies. Ook qua kleur is er voldoende keus, aangezien er 16,8 miljoen verschillende kleuren mogelijk zijn.

De verpakking

Bij een toetsenbord is de verpakking vaak simpel uitgevoerd. Razer heeft de Chroma voorzien van een complete verpakking inclusief een case waarmee je het toetsenbord eenvoudig kan vervoeren. De volgende producten zijn aanwezig:

  • BlackWidow TE Chroma
  • Case
  • Instructies
  • USB aansluitkabel

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: Razer Blackwidow TE Chroma
Pagina 3: Software
Pagina 4: Conclusie

1
2
3
4
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
8
Mogelijkheden
8
Software
9
Prijs verhouding
8
Bouwkwaliteit
9
Vorig artikelStevige Samsung Galaxy Xcover 4 smartphone komt naar Nederland
Volgend artikelGeneral Mobile GM 6 smartphone komt ook naar Nederland
review-razer-blackwidow-tournament-edition-chromaRazer heeft met de Blackwidow Tournament Edition een prima toetsenbord op de markt gebracht welke zich vooral richt op de gamers. Zeker gezien de vele mogelijkheden is de Razer Blackwidow Tournament Edition een goede keus voor een gaming toetsenbord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in