Review: Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma

Conclusie

Razer heeft met de Razer Black Widow Tournament Edition Chroma een prima product op de markt gebracht welke is gericht op gamers. Het compacte toetsenbord heeft een aantal voordelen en is voorzien van een hoge afwerking.

Uiteraard heeft iedereen zijn eigen voorkeur aan het type mechanische toetsen. Wij vinden de switches welke Razer heeft gebruikt voor de Black Widow Tournament Edition erg prettig in de praktijk tijdens het gamen. Voor tekstverwerking zijn er betere switches beschikbaar.

Door het ontbreken van een numeriek-deel, mediatoetsen en extra macro’s is het vooral een erg compact toetsenbord. Vooral voor de gamer erg interessant, zodat er voldoende ruimte overblijft voor de muis. Uiteraard zijn er voldoende macro mogelijkheden. Via de Razer software zijn er eenvoudig profielen aan te maken, waardoor je voor een specifieke game een perfecte indeling kan maken met de juiste instellingen en macro’s.

Prijs

Het toetsenbord wordt verkocht voor een gemiddelde prijs van 159,99 euro. Voor vele te duur, maar zeker gezien de mogelijkheden, afwerkingen en de dergelijke toetsen het bedrag meer dan waard. Razer heeft in vergelijking met de concurrentie vooral het voordeel op gebied van software, afwerking en de mechanische toetsen. Voor het gamen is het zeker een aanrader.

1
2
3
4
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
8
Mogelijkheden
8
Software
9
Prijs verhouding
8
Bouwkwaliteit
9
Vorig artikelStevige Samsung Galaxy Xcover 4 smartphone komt naar Nederland
Volgend artikelGeneral Mobile GM 6 smartphone komt ook naar Nederland
review-razer-blackwidow-tournament-edition-chromaRazer heeft met de Blackwidow Tournament Edition een prima toetsenbord op de markt gebracht welke zich vooral richt op de gamers. Zeker gezien de vele mogelijkheden is de Razer Blackwidow Tournament Edition een goede keus voor een gaming toetsenbord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in