Persafbeeldingen Samsung Galaxy S8 opgedoken

De specificaties zijn al enkele weken zo goed als bekend. Vandaag zijn er ook enkele persafbeeldingen opgedoken. De officiële persrender van de smartphone is vandaag opgedoken via Evan Blass. 

Op 29 maart gaat Samsung zijn nieuwe vlaggenschepen presenteren. Tijdens een evenement worden de nieuwe Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus uitgebracht. De Galaxy S8 Plus is een grotere variant met vergelijkbare specificaties.

De persrenders welke afkomstig zijn van Evan Blass komen overeen met de eerdere geruchten en de verwachtingen. Zo beschikken de Galaxy S8 en Galaxy S7 Plus over een beeldscherm met gebogen zijkanten. Ook zijn de bezels van de smartphone minimaal.

In de bovenrand van het toestel is er een camera te vinden en een irisscanner. Samsung heeft besloten om de Home-knop weg te halen van de smartphone. Er is een kans dat deze home knop in het scherm wordt verwerkt.

Beschikbaarheid

Samsung gaat de Galaxy S8 en S8 Plus op 29 maart presenteren. Er wordt verwacht dat de smartphone beschikt over een nieuwe Snapdragon 835-chipset, 64GB interne opslag en 4GB werkgeheugen.

Vorig artikelYouTube gestart met eigen tv-dienst in de Verenigde Staten
Volgend artikelSpotify gaat muziek in hoge kwaliteit aanbieden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in