Spotify gaat muziek in hoge kwaliteit aanbieden

Spotify gaat de concurrentie aan met Tidal. De muziekdienst heeft het plan om muziek in hoge kwaliteit aan te betalen. Wel moet er extra betaald worden voor de hogere kwaliteit. Hiermee krijg je wel audio zonder kwaliteitsverlies. 

Tidal heeft al langere tijd muziek in hoge kwaliteit. De nieuwe functionaliteit van Spotify wordt momenteel onder een kleine groep gebruikers getest.

Waarschijnlijk wordt de hogere kwaliteit aangeboden voor een meerprijs van 5 dollar per maand, bovenop het Spotify abonnement. Spotify is de prijs nog aan het bepalen. Sommige gebruikers kregen de mogelijkheid om voor $5 extra per maand te upgraden, ook de optie met de bedragen 7,50 en 10 dollar per maand verschenen bij een aantal gebruikers. Spotify wil hiermee de optimale prijs bepalen.

Spotify HiFi

Spotify HiFi geeft gebruikers de mogelijkheid om muziek in hoge kwaliteit aan te bieden. Met de nieuwe dienst wil Spotify lossless cd-kwaliteit audio aanbieden, vergelijkbaar met wat Tidal momenteel in het assortiment heeft. Steeds meer apparaten krijgen tegenwoordig ondersteuning voor hogere kwaliteit audio via een digitale aansluiting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here