Foto’s nieuwe Windows Phone van LG

Een Roemeense retailer heeft per ongeluk een serie foto’s online gezet van een toestel dat wordt omschreven als de LG Fantasy E740. Vermoed wordt dat dit hetzelfde toestel is als de eerder gelekte LG Miracle. Het is een Windows Phone-toestel.

Het ongelukje is snel ontdekt, en de foto’s zijn inmiddels weer offline gehaald. Maar iemand is de site voor geweest en heeft de foto’s weer in omloop gebracht.

Het toestel is overduidelijk een prototype, wat blijkt uit het ‘not for sale’-stickertje op de telefoon. Maar het toestel werkt wel. Het is bovendien voorzien van de LG-apps ScanSearch en SmartShare, voorheen PlayTo, die exclusief voorkwamen op de LG Optimus 7, het eerste Windows Phone-toestel van de Koreaanse fabrikant.

Of het toestel nu Fantasy E740 of Miracle gaat heten, is nog onduidelijk. De specificaties maken melding van een 4-inch WVGA Nova-sherm, een 1Ghz Scorpion CPU, 5-megapixelcamera en VGA-frontcamera. Er zit ook een NFC-chip in. Ook bij dit toestel wordt verwacht dat LG er meer over onthult tijdens het Mobile World Congress dat vanaf 27 februari in Barcelona plaatsvindt.

 

Vorig artikelNieuwe kleuren nokia lumia 800
Volgend artikelwindows 8 Consumer Preview 29 februari te downloaden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in