‘iPhone 8 krijgt groter display van 5,8-inch’

De iPhone 8 krijgt vermoedelijk een groter beeldscherm in vergelijking met zijn voorgaande modellen. Het display zou een grootte meekrijgen van 5,8-inch.

Zo schrijft Nikkei op basis van een aantal niet nader genoemde bronnen. Volgens de bron verschijnt de nieuwe iPhone 8 tegelijk met de iPhone 7S smartphone. De 7S zou de zelfde schermformaten krijgen als bij de huidige iPhone 7. Het gaat hierbij om een 4,7-inch en 5,5-inch scherm.

De iPhone 8 beschikt naar verwachting over de meeste vernieuwingen, het gaat hierbij om een OLED scherm. Volgens Nikkei gaat Apple de prijs wel verhogen bij de volgende generatie iPhone. Dit komt vooral door de aanwezigheid van duurdere componenten. De iPhone 8 zal beschikken over een OLED-scherm van 5,8-inch.

Het is onduidelijk of de iPhone 8 ook fysiek groter zal worden. Volgens recente bronnen krijgt de iPhone 8 een vergelijkbare grote in vergelijking met de huidige iPhones. Door de schermranden kleiner te maken is er een groter scherm mogelijk.

Beschikbaarheid

De iPhones zullen in september gepresenteerd worden. Er worden drie nieuwe iPhones verwacht, waaronder twee iPhone 7S-exemplaren en een vernieuwde iPhone 8.

Vorig artikelGoogle Photos kan kleurbalans automatisch verbeteren in foto’s
Volgend artikel‘Google werkt aan goedkopere smartphone’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in