Sonos introduceert nieuwe Playbase soundbar

Sonos heeft een nieuwe soundbar uitgebracht. De nieuwe PlayBase is geschikt voor onder de TV en beschikt over een zeer dun design. 

Een aantal weken geleden verschenen er al een aantal geruchten over de nieuwe Sonos Playbase. Een nieuwe draadloze soundbar welke is bedoeld voor onder je tv.

Sonos Playbase

De Sonos Playbase is nog geen 6 centimeter hoog, en daarmee behoorlijk compact. Ondanks de compacte behuizing is het een volwaardige Sonos speaker met uitstekend geluid. Dat mag ook wel, aangezien de Playbase wordt verkocht voor een adviesprijs van 800 euro. De speaker bevat tien verschillende elementen welke zorgen voor een vol geluid.

Via een optische audiokabel is het mogelijk om de sounbar aan te sluiten op de TV. Er is geen ondersteuning aanwezig voor HDMI. Wel is er een ethernet-aansluiting aanwezig, uiteraard is het ook mogelijk om de Playbase op het WiFi netwerk aan te sluiten.

Sonos Playbase

De Sonos Playbase is verkrijgbaar in zwart en wit en is vanaf volgende maand verkrijgbaar in Nederland. Sonos heeft de Playbase een adviesprijs meegegeven van 800 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here