Wileyfox smartphones krijgen nieuw OS gebaseerd op Android 7.1.1

Wileyfox stapt af van het CyanogenOS en gaat een nieuw OS uitbrengen welke veel weg heeft van een stock-Android versie. De Britse smartphonemaker brengt binnen twee weken een nieuw OS op de markt voor de Swift-2-serie. Het besturingssysteem heeft veel weg van Android 7.1.1. 

Wileyfox smartphones richten zich op het middensegment. De smartphones worden verkocht voor een interessante adviesprijs en beschikken over goede ondersteuning. De Britse fabrikant heeft laten weten dat de smartphone de update zullen krijgen naar een nieuw Android besturingssysteem. Het gaat om Android 7.1.1 Nougat.

De huidige Swift 2 smartphones van Wileyfox maken gebruik van CyanogenOS. Nadat de ontwikkelaar van CyanogenOS is gestopt, heeft Wileyfox besloten om een alternatief systeem uit te brengen voor de smartphones. Wel blijven de Wileyfox-features beschikbaar voor de smartphones.

Oudere toestellen

Niet alleen de Swift 2-serie zal de update ontvangen, Ook de Swift en de Storm krijgen de nieuwe update. Tegen het einde van april krijgen de oudere Spark Plus en Spark X de update naar het nieuwe OS.

Vorig artikelSonos introduceert nieuwe Playbase soundbar
Volgend artikel‘Release Galaxy S8 week uitgesteld’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in