General Mobile GM 6 smartphone komt ook naar Nederland

Vorige week verscheen de General Mobile GM6. Vanaf juli zal de nieuwe smartphone met Android One ook in Nederland verkocht worden. Zo heeft de Nederlandse distributeur van General Mobile laten weten. 

De Nederlandse distributeur Dividino Group heeft laten weten dat de smartphone ook in Nederland op de markt zal gaan verschijnen. Er wordt verwacht dat de smartphone in juli zal gaan verschijnen op de Nederlandse markt. Een adviesprijs is vooralsnog onbekend.

De smartphone beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Onder  de motorkap is er een MediaTek processor aanwezig welke wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen en 32GB interne opslagruimte. De 3000mAh-accu zorgt voor een lange accuduur. Aan de voorkant van de smartphone is er een vingerafdrukscanner aanwezig. Ook 4G is aanwezig op de smartphone.

Android One smartphones

General Mobile komt regelmatig met nieuwe Android One smartphones welke voornamelijk zijn gericht voor de opkomende landen. De toestellen bieden dergelijke specificaties voor een lage adviesprijs. Android One geeft de smartphone een Android-versie welke nauwelijks is aangepast.

 

Vorig artikelReview: Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma
Volgend artikel‘Adviesprijzen Galaxy S8 en Galaxy S8+ opgedoken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in