‘Samsung Galaxy S8 beschikt over gezichtsherkenning’

De geruchten over de Galaxy S8 blijven toenemen. Op 29 maart wordt de nieuwe smartphone officieel uitgebracht tijdens een evenement. De Samsung Galaxy S8 beschikt mogelijk niet alleen over een irisscanner, maar ook over gezichtsherkenning. 

De irisscanner moet zorgen voor een snelle ontgrendeling van de smartphone. Om de betrouwbaarheid te verbeteren wordt de irisscanner bijgestaan door gezichtsherkenning.

Irisscanner hebben een aantal beperkingen als het gaan om snelheid en accuraatheid. Met gezichtshekkenring kost het minder dan 0,01 seconden om het toestel volledig te vergrendelen. Zo meldt een anonieme woordvoerder van het bedrijf tegen de Korean Economic. Volgens de laatste geruchten beschikt de irisscanner ook nog over een vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 wordt op 29 maart officieel onthuld tijdens een evenement. De smartphone beschikt over een 5,8-inch scherm. Onder de motorkap is er een nieuwe chipset aanwezig. Samsung zal ook de stemgestuurde assistent, Bixby presenteren. Uiteraard is Bixby ook aanwezig op de Galaxy S8.

Vorig artikelGoogle’s 55-inch Jamboard vanaf mei verkrijgbaar voor 4999 dollar
Volgend artikelGoogle Pixel-smartphones kampen met microfoonproblemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in