‘Apple gaat nieuwe iPads in april presenteren’

Er gaan momenteel geruchten over een iPad-evenement in april. Apple zou op 4 april de nieuwe iPads presenteren tijdens een evenement in Apple Park. 

De keynote werd de afgelopen jaren altijd eind maart gehouden. Nu gaat er speculaties dat de iPad-keynote van dit jaar mogelijk niet meer in maart zal plaatsvinden, maar op 4 april.

Volgens Apple World Today worden de nieuwe iPads gepresenteerd tijdens een keynote op de nieuwe campus in het Steve Jobs Theater.

Nieuwe iPads

Er worden een aantal nieuwe producten verwacht. Waaronder een compleet vernieuwde iPad. Volgens geruchten gaat Apple dit jaar verschillende iPad Pro’s lanceren. De tablets zou uitgebracht worden in verschillende formaten. Al langere tijd verschijnen er geruchten over een 10,5-inch iPad Pro.

Volgens recente geruchten krijgt de iPad Pro verschillende formaten. Een 9,7-inch display, 10,5-inch display en een groter 12,9-display. Ook gaan er geruchten over en 7,9-inch display. Momenteel verkoopt Apple alleen de 9,7-inch iPad Pro en het 12,9-inch exemplaar.

Wanneer Apple de iPads zal gaan presenteren is vooralsnog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here