Meizu werkt aan Xiaomi Mi Mix concurrent

Afgelopen najaar heeft Xiaomi de opvallende Mi Mix smartphone uitgebracht. De high-end smartphone van Xiaomi beschikt over opvallend lage bezels en heeft een hoge screen-to-body ratio. Voor 2017 zijn dunne bezels duidelijk de populairste trend. Volgens de laatste geruchten beschikken de iPhone 8 en Galaxy S8 over zeer dunne bezels rondom het scherm. 

Er komt echter concurrentie voor de Xiaomi Mi Mix smartphone. Meizu werkt aan een soortgelijke smartphone onder de naam Meizu Maze Alpha. De Meizu Maze Alpha beschikt mogelijk over een scherm met een diagonaal van 6-inch en heeft extreem dunne bezels aan de zijkanten.

Helaas is er nog maar weinig informatie bekend over de smartphone. Er is wel een afbeelding beschikbaar waarop alleen de bovenzijde zichtbaar is. Of de onderzijde ook is voorzien van een soortgelijke bezel is vooralsnog onduidelijk. Ook ontbreken er technische details.

Is de smartphone van Meizu?

Wanneer er meer informatie zal verschijnen over de smartphone is vooralsnog onduidelijk. Ook is het onduidelijk of de smartphone van Meizu is, al zijn er duidelijke verwijzingen te vinden dat het gaat om een toestel van Meizu.

 

Vorig artikel‘Apple gaat nieuwe iPads in april presenteren’
Volgend artikelLG G6 wordt voor 749 euro verkocht in Duitsland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in