Microsoft Surface Book vanaf 20 april beschikbaar in Nederland

Vanaf 20 april is de Surface Book van Microsoft  ook in Nederland beschikbaar. De Surface Book is al vanaf oktober 2016 wereldwijd verkrijgbaar. Microsoft gaat de Surface Book eindelijk officieel naar Nederland brengen. 

De Surface Book heeft de beschikking over een touchscreen en wordt standaard geleverd met een Surface Pen. De laptop is vooral geschikt voor de intensieve gebruikers. De laptop heeft een ontkoppelbaar scherm dat ook als tablet gebruikt kan worden. De flexibele scharnier zorgt ervoor dat de laptop in meerdere posities gebruikt kan worden. Volgens Microsoft heeft de laptop een accuduur tot 16 uur.

Het instapmodel wordt in Nederland verkocht voor een bedrag van 1649 euro. Het goedkoopste model heeft de beschikking over een i5-processor, 128GB interne opslag en 8GB RAM. Uiteraard zijn er ook varianten beschikbaar met een Intel Core i7-processor. De prijzen lopen op tot maximaal 3649 euro voor het i7-model met 16GB aan RAM en 1TB opslag.

Beschikbaarheid Surface Book

De Surface Book met Performance Base is de meest krachtige uitvoering. Deze variant heeft de beschikking over een krachtige grafische kaart en beschikt over een batterij met een accuduur welke tot zestien uur mee gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here