windows 8 Consumer Preview 29 februari te downloaden

De schrikkeldag is de datum waarop Microsoft hun Windows 8 consumer preview gaan uitbrengen aan het grote publiek. De lancering is samen met een groot evenement dat Microsoft gepland heef top de derde dag van het Mobile World Congress.

De publieke bètaversie van het aankomende besturingssysteem zal de naam krijgen: Windows 8 Consumer Preview. Gelekte screenshots van developer builds 8220 en 8224 verklappen dat de startknop in de desktopmodus van de Consumer Preview standaard verborgen zal zijn. Daarvoor in de plaats kunnen de gebruikers apps vastpinnen op de horizontale Super Bar onderin beeld. Voorlopig is de startknop echter nog wel tevoorschijn te toveren door de cursor in de hoek linksonder het scherm te plaatsen.

De consumer Preview zal verder uitgerust zijn met aantal apps, Ook zullen er meer apps werkend zijn dan de vorige beta’s. Ook is het waarschijnlijk dat er toegang tot de Windows store is ingebouwd waardoor de gebruikers een elf tal apps kunnen downloaden. Op de 29ste zullen wij aankondigen dat de preview te downloaden is uiteraard een dag erna een artikel op onze website.

 

In onderstaande video is de vorige Windows 8 beta te zien

 

Vorig artikelFoto’s nieuwe Windows Phone van LG
Volgend artikelHTC sensation XL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in