Deze verbeteringen voor de iPhone 8 willen we zien

Het is inmiddels geen geheim meer dat Apple druk bezig is met de nieuwe iPhone 8 en de nieuwe versie van iOS. In september worden er gewoonlijk weer een aantal nieuwe producten uitgebracht. Als we de laatste geruchten mogen geloven gaat Apple drie nieuwe iPhones introduceren, waaronder de iPhone 7S en de iPhone 8. 

De geruchten komen flink op gang. Goed geïnformeerde bronnen geven al een duidelijk beeld van de nieuwe iPhone 8. Exacte details over de nieuwe iPhone 8 zijn nog onbekend, maar wij hopen dat onderstaande punten worden toegepast

#1 Instapmodel met 64GB

De iPhone 7 is beschikbaar met minimaal 32GB interne opslag. Vervolgens is er een 128GB en 256GB variant beschikbaar. Wij hopen dat Apple het instapmodel gaat vergroten naar 64GB en vervolgens een variant met 128GB en 256GB op de markt zal brengen.

#2 OLED schermtechniek

Wij hopen dat Apple de OLED-beeldschermtechniek zal toepassen voor de iPhone 8. Volgens analist Ming-Chi Kuo beschikt de iPhone 8 over een 5,8-inch scherm met de OLED-techniek. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode en wordt gezien als de volgende stap voor HD schermen.

afbeelding: @venyageskin1

Het grootste voordeel van OLED is dat er geen achtergrondverlichting nodig is voor de werking van het scherm, hierdoor is het scherm zuiniger en komen de kleuren beter tot zijn recht.

#3 Nieuw design

Het huidige design van de iPhone 7 gaat alweer sinds de iPhone 6 mee, en is door de jaren heen slechts licht aangepast. Wij hopen dat Apple dit jaar voor de iPhone 8 met een compleet nieuw design komt.

afbeelding: @venyageskin1

Volgens recente geruchten worden de bezels rondom het scherm compacter en wordt hierdoor het scherm groter. Er gaan al langere tijd speculaties over de touch-id-sensor. Apple zou de sensor verwerken in het scherm.

#4 Draadloos opladen

Draadloos laden is een techniek welke vooralsnog beperkt wordt gebruikt op de smartphonemarkt. Apple heeft wel plannen voor het verwerken van een nieuwe techniek waarmee je de iPhone volledig draadloos kan opladen. Apple kan met een unieke oplaadtechniek welke op afstand werkt een groot verschil maken met de concurrentie.

#5 Snellaadmodus

Een nieuwe snellaadmodus is een gewenste functionaliteit welke door veel consument hoog op de lijst staat. Als we de laatste geruchten mogen geloven wordt er een nieuwe snellaadmodus gebruikt voor de smartphone.

#6 Nieuwe homeknop

De homeknop van de iPhone is al sinds het eerste exemplaar aanwezig. Bij de iPhone 7 heeft Apple voor het eerst de werking van de homeknop aangepast. Wij verwachten dat Apple de iPhone 8 zal voorzien van een compleet nieuwe techniek waarbij de touch-id-sensor is verwerkt in het scherm. Hierdoor kan Apple de smartphone nog compacter maken.

afbeelding: @venyageskin1

Wanneer op de markt?

Wij hebben grote verwachtingen voor de iPhone 8. Helaas moeten we nog wel even wachten op de nieuwe iPhone 8. Zoals gebruikelijk zal Apple aan het einde van het jaar de nieuwe iPhones presenteren. Kan je niet langer wachten? Dan is de iPhone 7 of iPhone 7 Plus wellicht een goed alternatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here