Samsung introduceert spraakassistent Bixby

Over minder dan 10 dagen worden de nieuwe Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus smartphone uitgebracht door Samsung. De nieuwe smartphones beschikken onder andere over de nieuwe AI-assistent Bixby. 

Samsung heeft vandaag de nieuwe digitale assistent Bixby gepresenteerd. Bixby is een nieuwe spraakassistent welke zal luisteren naar spraakcomando’s. Bixby krijgt ook een speciale knop op de Galaxy S8-smartphone van Samsung.

Volgens Samsung moet Bixby toegang krijgen tot alle apparaten in huis. Bixby heeft als doel om de gebruiker te begrijpen en zich aan de gebruiker aan te passen.

Volgens Samsung staat Bixby standaard geïnstalleerd op de Galaxy S8, een aantal apps worden bij de release al ondersteund. Op termijn moet Bixby ondersteuning krijgen voor meerdere apps en apparaten. Samsung zal in de loop van de tijd een sdk beschikbaar stellen aan ontwikkelaars, hierdoor kunnen ontwikkelaars aan de slag om de apps geschikt te maken voor Bixby.

Beschikbaarheid

Op 29 maart worden de Galaxy S8 en de Galaxy S8 Plus uitgebracht tijdens een evenement. Op het evenement krijgen we ook meer te zien van Bixby.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here