Uitgebreide video Samsung Galaxy S8+ duikt op

Het is weer tijd voor nieuwe beelden van de Samsung Galaxy S8+ smartphone. Vandaag is er een video opgedoken, waarin een Galaxy S8+ van alle kanten is te bekijken. In de video valt op dat de smartphone nog behoorlijk groot is. 

De afgelopen week zijn er behoorlijk vele nieuwe geruchten opgedoken van de Galaxy S8 smartphone. Samsung zal de nieuwe smartphone tijdens het Samsung Unpacked evenement op 29 maart presenteren.

In onderstaande video vind je de Samsung Galaxy S8. De video toont een dummy-smartphone welke volgens de bron erg identiek is aan de daadwerkelijke versie van de Galaxy S8 smartphone.

Specificaties Galaxy S8+

De  Galaxy S8+ beschikt volgens de laatste geruchten over een grote scherm met een resolutie van 2960×1440 pixels. Samsung heeft de resolutie aangepast vanwege de beeldverhouding. Samsung gebruikt een beeldverhouding van 18.5:9 voor de nieuwe smartphone.

Onder de motorkap is er gekozen voor de Qualcomm Snapdragon 835 en een Exynos 8895 chipset. De Europese smartphones krijgen de beschikking over de Exynos chipset in combinatie met 4GB aan werkgeheugen. De S8+ beschikt over een 3500mAh accu en heeft een de achterzijde een 12-megapixelcamera. Ook over de adviesprijs is inmiddels al veel bekend.

Vorig artikelSamsung Galaxy S8 en S8+ worden mogelijk nog duurder
Volgend artikeliPhone 6s best verkochte smartphone van 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in