iOS 10.3 voor iPhone en iPad beschikbaar

Apple heeft zojuist iOS 10.3 eindelijk vrijgegeven voor de iPhone en iPad. Na enkele weken is er een einde gekomen van de 10.3 bèta. In totaal zijn er zeven beta’s verschenen van iOS 10.3. 

Voor de iPhone, iPad en iPod is iOS 10.3 inmiddels beschikbaar. De update brengt een aantal nieuwe functionaliteiten met zich mee. Een van deze nieuwe functionaliteiten is een zoekfunctie voor de AirPods.

Wanneer je device geschikt is voor iOS 10 is het mogelijk om de iOS 10.3 software te downloaden. iOS 10.3 beschikt over de nodige beveiligingsupdates en bugfixes. Vooral voor de eigenaren van de AirPods is er een interessante functionaliteit aanwezig. Met Zoek mijn AirPods zie je op een kaart de locatie van de draadloze oordopjes, en kun je zelfs een geluid afspelen.

De update zorgt er ook voor dat de apparaten worden omgezet naar het nieuwe bestandssysteem van Apple. Het gaat hierbij op APFS ( Apple File System. Het nieuwe systeem moet zorgen voor een snellere werking van de apparaten. Het is aangeraden om een backup te maken voor het updaten naar 10.3.

iOS 10.3 downloaden

De update wordt gefaseerd vrijgegeven omdat de update nog maar net is uitgebracht. Hierdoor kan het even duren voordat de update is te downloaden op de iPhone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here