Telegram stelt belfunctionaliteit beschikbaar in Europa

Telegram heeft een nieuwe functie gekregen. In een nieuwe update is er ook een functionaliteit toegepast voor audio oproepen. De nieuwe update van Telegram wordt gefaseerd vrijgegeven, hierdoor kan het even duren voordat de update toegankelijk is. 

Nieuwe belfunctie Telegram

De nieuwe belfunctie van Telegram is eerst alleen in west-Europa te gebruiken, aldus Telegram. Later zal de optie ook verschijnen naar andere landen. Telegram heeft de belfunctie voorzien van een end-to-end-encryptie. Hierdoor is het lastig om een online audiogesprek op Telegram af te luisteren, stelt de ontwikkelaar.

Telegram 3.18 bevat de nieuwe belfunctionaliteit. Om een telefoongesprek te voeren, hoef je alleen maar naar een chatgesprek te gaan en vervolgens de nieuwe belfunctie te selecteren. Telegram maakt gebruik van CallKit, hierdoor worden gesprekken standaard weergeven als telefoongesprek.

De app is inmiddels beschikbaar voor Android en iOS. Telegram heeft de uitrol gefaseerd beschikbaar gemaakt, hierdoor kan het even duren voordat de nieuwe update ook is te downloaden op de smartphone.

Vorig artikelAmac neemt alle winkels van iCentre over
Volgend artikelGoPro Karma-drone uitgebracht in vier Europese landen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in