‘Apple gaat 2 jaar lang OLED-schermen van Samsung gebruiken’

Apple en Samsung hebben een tweejarige deal voor de productie van de OLED-schermen voor de nieuwe iPhones. Volgens ETNews heeft Apple een tweejarig contract getekend voor de afname van de OLED-schermen van Samsung. 

Eind dit jaar zal Apple de nieuwe iPhone presenteren. De nieuwe iPhone zal gebruik maken van een OLED-scherm. Volgens ETNews heeft Apple een tweejarig contract getekend voor de afname van OLED-beeldschermen. Volgens de geruchten zal Samsung in 2017 ruim 92 miljoen beeldschermen zal gaan leveren aan de smartphonefabrikant.

iPhone 8

De verwachtingen voor de nieuwe iPhone 8 zijn behoorlijk groot. De nieuwe iPhone 8 beschikt naar verwachting over een nieuw ontwerp en vele nieuwe onderdelen. Volgens de analisten moet de nieuwe iPhone echt een kaskraker gaan worden voor Apple.

Er wordt verwacht dat de iPhone 8 zal beschikken over een 5,8-inch beeldscherm welke licht is gebogen rondom de zijkanten. Daarnaast zal de smartphone waarschijnlijk beschikken over een nieuwe camera en sensoren. Ook wordt verwacht dat de vingerafdrukscanner verwerkt zal worden in het scherm van de nieuwe iPhone.

Vorig artikelSpotify stopt met ontwikkeling app voor Windows Phone
Volgend artikelNieuwe specificaties Project Scorpio opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in