Nokia 9: 6GB RAM en Snapdragon 835-chipset

Nokia werkt al maanden aan een flinke comeback. Na de Nokia 3, 5 en 6 komt het bedrijf dit jaar met de high-end Nokia 9 smartphone. De Nokia 9 is naar verwachting een high-end smartphone welke de beschikking heeft over krachtige specificaties. 

De nieuwe Nokia 9 is de afgelopen maand al regelmatig opgedoken op de websites. Tijdens het Mobile World Congress heeft Nokia een aantal nieuwe smartphones uitgebracht, waaronder de Nokia 3, 5 en 6. Dit jaar verschijnen de smartphones op de markt voor een interessante adviesprijs.

Specificaties Nokia 9

Momenteel gaan er een aantal geruchten in omloop over de Nokia 9 smartphone. Er wordt gesproken over een 5,5-inch 4K QHD OLED-scherm. Onder de motorkap is er een Snapdragon 835-chipset aanwezig welke wordt bijgestaan door een Adreno 540 GPU. Verder beschikt de smartphone waarschijnlijk over 6GB aan werkgeheugen en 128GB interne opslag.

Nokia zou een dual-camera toepassen op de nieuwe smartphone met een resolutie van 22 megapixel. Volgens de laatste geruchten is de sensor afkomstig van Carl Zeiss. Het toestel gaat op Android 7.1 Nougat draaien. Wanneer wij de Nokia 9 kunnen verwachten is vooralsnog onduidelijk. HMD Global is van plan om dit jaar 6 of 7 toestellen te lanceren op de markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here