Synology DS716+II NAS review

De Synology DS716+II is een nieuwe NAS welke beschikt over een aantal interessante specificaties. De DS716+II Van Synology richt zich vooral op de geavanceerde oplossing voor thuisgebruik en tot kleine en middelgrote ondernemingen. 

Met de DS716+II is er voldoende schaalbaarheid mogelijk. Ook is er behoorlijke krachtige hardware te vinden en zijn er behoorlijk goede prestaties te vinden. Zo is er een snelle overdracht van versleutelde gegevens en 4K transcodering. De Synology DS716+ is één van de snellere 2-bay NAS systemen van Synology op dit moment.

De DS716+II beschikt zelf over twee bays welke in totaal goed zijn voor een maximale bruto-opslag van 20TB (2x10TB). Ook is er ondersteuning voor een uitbreidingseenheid, waarmee je de interne opslag kan vergroten tot maximaal 70TB.

Software

De NAS beschikt over het Synology Diskstation 6.1 systeem. DSM 6.1 is de meest recente versie van het DSM besturingssysteem. De meest recente versie biedt ten opzichten van zijn vorige versie vooral voordelen voor (klein-)zakelijk gebruik. Zo is het mogelijk een Active Directory Server te installeren. Ook is bij DSM 6.1 de nieuwe Universal Search functionaliteit toegevoegd.

Beschikbaarheid

De Synology DS716+II wordt verkocht voor een gemiddelde prijs van 450 euro bij de Nederlandse webwinkels en fysieke winkels.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Synology DS716+II:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Synology DS716+II
Pagina 3: Installatie
Pagina 4: Software
Pagina 5: Benchmark en prestatie’s
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIEOVERZICHT
Algemene boordeling
8
Mogelijkheden
9
Software
9
Prijs verhouding
8
Installatiegemak
9
Bouwkwaliteit
9
Vorig artikelVeel kritiek na offline halen mod-tool GTA Online
Volgend artikelOverheid test NL-Alert op maandag 3 juli 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here