Synology DS716+II NAS review

Conclusie

De Synology DS716+II is één van de snellere 2-bay NAS systemen van Synology. De NAS is voorzien van alle functionaliteiten en bevat een aantal aantrekkelijke unieke functionaliteiten welke zijn te vinden in DSM.

Synology heeft de DS716+II voorzien van 2GB aan RAM met uitbreidingsmogelijkheden. Door de krachtige chipset is er veel mogelijk. De DS716+II is gericht voor een klein bedrijf of voor de geavanceerde thuis gebruikers. De optionele DS513 uitbreidingseenheid geeft de mogelijkheid om vijf schijven bij te voegen waardoor je een totale capaciteit krijgt van 7 bays.

Het DSM-systeem zorgt voor een eenvoudige installatie en configuratie. Hierdoor is er vrij weinig kennis vereist om de NAS in gebruik te nemen. Synology heeft de DSM voor zowel de thuisgebruiker als voor de zakelijke omgevingen voorzien van interessante functionaliteiten.

Prijs en beschikbaarheid

Voor een gemiddelde verkoopprijs van 450 euro  krijg je behoorlijk veel voor je geld. Met de optionele uitbreidingseenheid is het mogelijk om de NAS in te zetten als een 7-bay systeem. De DS716+II is per direct te bestellen in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here