Surface Book nu ook beschikbaar in Nederland

In 2015 verscheen de Surface Book in een aantal landen op de markt. Nu heeft Microsoft de laptop met een 13,5-inch scherm ook uitgebracht in Nederland. De laptop heeft een aantal unieke functionaliteiten. 

Microsoft heeft met de Surface Book zijn eerste laptop aangekondigd. De Surface Book bevat een 13,5-inch scherm welke volledig is los te koppelen van het toetsenbord. Door de slimme buigbare scharnier kan je het scherm ook 260 graden draaien.

Krachtige hardware

Onder de motorkap is er behoorlijk krachtige hardware aanwezig. In het scherm zijn de meeste hardwareonderdelen verwerkt. Microsoft heeft de laptop voorzien van een Intel Core i5 of Core i7-processor van de Intel Skylake-generatie. De CPU wordt bijgestaan door maximaal 16GB ddr4 werkgeheugen en 1TB interne opslag. Ook is er een gpu van Nvidia aanwezig met 1GB gddr5-werkgeheugen. 

Uniek design

Het afneembare aanraakscherm is slechts 7,7 millimeter dik en weegt iets meer dan 700 gram. De Krachtige Nvidia GeForce GPU is verwerkt in het toetsenbord.

Microsoft heeft een scharnier toegepast waarmee je het scherm 360 graden kan draaien.  Uiteraard is het ook een mogelijkheid om het scherm los te koppelen van het toetsenbord. De Surface Book wordt geleverd met een Surface Pen. De laptop is daarmee ook geschikt voor gebruikers zoals ontwerpers en architecten.

Beschikbaarheid in Nederland

Vanaf 20 april 2017 is de Surface Book voor het eerst ook in Nederland beschikbaar. In Nederland worden de exemplaren met een interne gpu en Performance Base verkocht. De Surface Book met een Performance Base is de krachtigste variant.

De goedkoopste Surface Book met een Intel Core i5/ 8GB aan werkgeheugen en 128GB interne opslag wordt verkocht voor 1649 euro. De duurste variant welke beschikt over een Intel Core i7/ 16GB werkgeheugen/ dGPU en 1TB aan SSD-opslag wordt verkocht voor een adviesprijs van 3649 euro. Uiteraard kan je via de website van Microsoft de Surface Book ook direct bestellen.

Dit artikel is een advertorial

Vorig artikelApple verwacht verkooprecord nieuwe iPhone 8
Volgend artikelGoPro komt met nieuwe Fusion 360-gradencamera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in