Gelekte dummy toont mogelijk ontwerp iPhone 8

De geruchten over de nieuwe iPhone 8 blijven toenemen. Deze week is er een dummy opgedoken van de nieuwe smartphone. Volgens de laatste geruchten beschikt de iPhone 8 over een compleet nieuw design. 

Apple test met verschillende prototypes voor de nieuwe iPhone 8. Hierdoor is het lastig te bepalen welke geruchten uiteindelijk definitief zijn. Bronnen spreken over een vingerafdrukscanner onder het glas of op de achterkant.

De bekende lekker en ontwerper Benjamin Geskin beweert een dummy te hebben bemachtigd. Volgens Geskin gaat het om het definitieve ontwerp van de iPhone 8. Het ontwerp heeft veel weg van de eerste iPhone 8. Naar verwachting is Apple dit ook van plan met de nieuwe iPhone 8, om zo de tiende verjaardag te vieren van de iPhone.

Productie 

Volgens analist Ming-Chi Kuo van KGI is de productie van de iPhone 8 vertraagd. Het bedrijf loopt volgens de analist tegen een aantal uitdagingen aan. Het wordt de eerste iPhone welke beschikt over een OLED-scherm zonder schermranden en thuisknop. Voornamelijk de Touch ID-sensor zorgt voor problemen.

De analist verwacht dat Apple de smartphone wel in september zal gaan presenteren, maar dat het toestel niet meteen verkrijgbaar zal zijn.

Vorig artikel‘Specificaties Samsung Galaxy J3 (2017) opgedoken’
Volgend artikelLinkedIn bereikt mijlpaal van 500 miljoen gebruikers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in