Specificaties OnePlus 5 opgedoken

Binnenkort kunnen we de nieuwe OnePlus 5 smartphone verwachten. Volgens de laatste geruchten beschikt de opvolger van de OnePlus 3 over indrukwekkende specificaties. In vergelijking met de concurrentie worden de smartphones van OnePlus altijd verkocht voor een interessante adviesprijs. 

Specificaties OnePlus 5

Deze week zijn er nieuwe details opgedoken over de nieuwe smartphone van OnePlus via Oppomart. Volgens de laatste specificaties beschikt de smartphone over twee 12 megapixel Sony lezen. De dual-camera bevat een RGB sensor en een monochrome sensor.

Verder beschikt de smartphone over een 2,45Ghz Snapdragon 835 processor. De processor werkt in combinatie met een Adreno 540 GPU. Ook maakt de smartphone gebruik van de nieuwe UFS 2.1 opslag. De OnePlus 5 zal beschikbaar zijn met 64GB of 128GB interne opslag.

Volgens Oppomart heeft OnePlus de smartphone voorzien van een accu met een capaciteit van 3580mAh. Uiteraard beschikt de smartphone over de Dash Charge 2.0 techniek en het snelladen.

Android Nougat

Verder wordt de OnePlus 5 uitgebracht met Android Nougat. Het gaat hierbij om het Oxygen OS van OnePlus. Volgens de laatste geruchten worden de smartphones begin juni verkocht. Naar verwachting wordt de smartphone eind mei uitgebracht.

Vorig artikel2,3 miljoen exemplaren van NES Classic Mini verkocht
Volgend artikelAmazon Echo Look: Dagelijks stijladvies via slimme camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in