Specificaties Sony Xperia X Ultra opgedoken

Binnenkort komt Sony naar verwachting met de nieuwe Xperia X ultra smartphone. De nieuwe Xperia X Ultra is een nieuwe midrange-phablet welke beschikt over interessante specificaties in het middensegment van de smartphonemarkt. 

De Xperia XA1 en Xperia XA1 Ultra zijn al een tijdje op de markt en beschikken over midrange specificaties. Beide smartphones worden verkocht voor een interessante adviesprijs.

Het lijkt erop dat de Xperia XA Ultra binnenkort een opvolger zal krijgen. Vandaag is er meer informatie opgedoken over de Xperia X Ultra. De smartphone beschikt over een 6,45-inch beeldscherm met een 21:9-beeldverhouding.

Sony Xperia X Ultra

Verder moet de phablet straks draaien op de Snapdragon 660-chipset met 4GB werkgeheugen. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 19-megapixelcamera aanwezig terwijl er aan de voorzijde een 13-megapixel selfiecamera is te vinden. Verder heeft de smartphone een batterij met een vermogen van 3050mAh.

De smartphone is nog niet bevestigd door Sony. Meer informatie over de nieuwe smartphone, en een releasedatum is hierdoor nog onbekend.

Vorig artikel‘Afbeeldingen Microsoft-laptop met Windows 10 S opgedoken’
Volgend artikel‘HTC U 11 beschikt over 5,5-inch scherm en is waterbestendig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in