Microsoft presenteert nieuwe Surface-laptop met Windows 10 S

Microsoft heeft vandaag tijdens een evenement een nieuwe Surface-laptop uitgebracht. De nieuwe Surface-laptop is vooral gericht op studenten. 

De nieuwe Surface-laptop heeft de beschikking over een 13,5-inch scherm en richt zich hiermee vooral op studenten. Het apparaat bevat een touchscreen en heeft een adviesprijs van 1149 euro.

De Surface Laptop beschikt over een 13,5-inch scherm met een 3:2 aspect ration. De resolutie is ongeveer 2250:1500 pixels. Er zijn uiteraard verschillende configuraties beschikbaar. De goedkoopste variant bevat een Intel Core i5 processor, 4GB ram en een ssd van 128GB. Er komen ook varianten beschikbaar met een snellere Intel Core i7 en een grotere SSD-opslag.

Het apparaat draait op het dinsdag aankondigde zuinigere Windows 10 S. Wel hebben de gebruikers de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10. De accuduur is met het zuinigere Windows 10 S 14,5 uur.

Beschikbaarheid

Vanaf 15 juni is de nieuwe laptop verkrijgbaar voor een vanafprijs van 999 dollar. In de benelux is de adviesprijs 1149 euro.

Vorig artikelSpecificaties high-end Nokia 8 smartphone gelekt
Volgend artikelDeze maand Android 7.0 Nougat update voor Honor 6X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in