‘Medewerkers Apple testen thuis nieuwe Siri speaker’

Binnenkort komt Apple naar verwachting met de nieuwe Siri speaker. De nieuwe slimme speaker zal draaien op Siri. Naar verwachting wordt de smartphone tijdens het aankomende WWDC evenement uitgebracht. 

Google Home

Steeds meer bedrijven brengen slimme speakers op markt. Google en Amazon zijn veruit het populairst op de markt. Alexa en de Google Assistent zijn veruit het populairst op de markt en bevatten de meeste functionaliteiten.

Binnenkort wil Google daar verandering in gaan brengen. Al langere tijd heeft Apple plannen voor een eigen Siri-speaker. Onlangs dook het gerucht op dat Apple de laatste hand aan zijn slimme speaker heeft gelegd. Nu zijn er geruchten opgedoken dat de Apple medewerkers de speakers al thuis aan het testen zijn.

Toch is er nog maar weinig informatie bekend over de nieuwe Siri-speaker. De speaker van Apple heeft naar verluidt de beschikking over een aangepaste versie van Siri welke is gericht op de doelgroep van de speaker.

De grootste concurrenten Google en Amazon hebben de producten nog altijd niet uitgebracht in Nederland. De speaker spreken beide nog geen Nederlanders. Apple zou vooral met de ondersteuning van de Nederlandse taal hier een flinke stap mee kunnen zetten.

Vorig artikeliPhone 7 en iPhone 7 Plus best verkocht smartphones wereldwijd
Volgend artikelMicrosoft treft maatregelen tegen grote cyberaanval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in