‘HTC U 11 krijgt mogelijkheid tot maken van 360-graden video’s’

Inmiddels is het geen geheim meer dan HTC binnenkort met een nieuwe smartphone op de markt komt. De nieuwe HTC U 11 kan volgens de laatste geruchten 360-graden video’s maken. 

HTC U 11 360-graden camera

Op 16 mei wordt de nieuwe smartphone van HTC tijdens een evenement uitgebracht. De nieuwe HTC U 11 is al eerder verschenen en over de smartphone zijn al een aantal specificaties beschikbaar. Gister heeft HTC een korte teaser gepubliceerd met als onderschrift. 360 real-life recording. 05.16.17’. Dit kan er op wijzen dat HTC de nieuwe smartphone zal voorzien van een camera voor het maken van 360-graden video’s

Wel is bekend dat de high-end smartphone van HTC de beschikking krijgt over een krachtige Snapdragon 835-soc in combinatie met 6GB aan RAM. Ook beschikt de smartphone naar verwachting over randen welke reageren op druk en wrijving.

Het vlaggenschip heeft naar verwachting een 5.5-inch Quad HD scherm. Aan de achterkant zit een 12MP camera. Aan de voorzijde is er een 16MP camera te vinden. Aankomende dinsdag krijgen we meer informatie over de nieuwe smartphone van HTC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here