Specificaties OnePlus 5 smartphone opgedoken

Binnenkort komt OnePlus met de nieuwe OnePlus 5 smartphone. Deze week zijn er een aantal details en specificaties opgedoken van de nieuwe high-end smartphone. Het is duidelijk dat OnePlus met de nieuwe OnePlus 5 een indrukwekkende smartphone gaan afleveren. 

Momenteel heeft Samsung met de Galaxy S8 de beste Android smartphone van dit moment afgeleverd. Binnenkort wordt de OnePlus 5 een flinke concurrent voor de Samsung Galaxy S8 smartphone.

Specificaties OnePlus 5

OnePlus brengt altijd smartphones op de markt welke beschikken over high-end specificaties met een interessante adviesprijs. De OnePlus 5 heeft volgens de laatste informatie de beschikking over een Snapdragon 835 chipset in combinatie met 8GB aan RAM.

Volgens de lijst beschikt de smartphone daarnaast ook over een 23-megapixelcamera aan de achterzijde en een 4000mAh batterij. Uiteraard draait de smartphone standaard op Android 7.1 Nougat.

Volgens bronnen krijgt de nieuwe OnePlus 5 een adviesprijs met zich mee van ongeveer 450 euro. Daarmee is het toestel zoals verwacht voorzien van een interessante adviesprijs.

1 REACTIE

  1. Display 2560×1440 is beduidend hoger dan de eerder veronderstelde 1920×1080 pixels.
    Dit is tenminste in lijn met andere smartphones.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here