‘Nieuwe Honor 9 verschijnt op 20 of 21 juni’

Er zijn een aantal geruchten en foto’s verschenen van de nieuwe Honor 9-smartphone. De nieuwe smartphone krijgt opnieuw de beschikking over een duel-camera setup. Volgens de laatste geruchten verschijnt de smartphone op 20 of 21 juni. 

Honor 9 smartphone

Huawei komt binnenkort met de nieuwe Honor 9. De nieuwe smartphone is voorzien van krachtige high-end specificaties en bevat een interessante adviesprijs. Honor brengt altijd smartphones op de markt welke zijn voorzien van krachtige hardware.

De Honor 9 krijgt de beschikking over een dual-camera setup aan de achterzijde van de smartphone. De reguliere camera heeft een resolutie van 22-megapixel, terwijl de zwart-wit beschikt over een 12-megapixel sensor.

Volgens bronnen bevat de smartphone verder over een  Kirin 960-chipset met 4 of 6GB aan RAM. Het scherm zal net als de Honor 8 een 5.2-inch exemplaar zijn, met een Full-HD resolutie. Het geheugen bedraagt 32 of 64GB. Ook is er informatie opgedoken over de adviesprijs. In Nederland komt de smartphone op de markt voor ongeveer 400 euro.

Vorig artikelParkeerbedrijf Q-Park kampte zondag nog altijd met ransomware-aanval
Volgend artikelTele2 onthult nieuw abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms’jes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in