‘Nieuwe Honor 9 verschijnt op 20 of 21 juni’

Er zijn een aantal geruchten en foto’s verschenen van de nieuwe Honor 9-smartphone. De nieuwe smartphone krijgt opnieuw de beschikking over een duel-camera setup. Volgens de laatste geruchten verschijnt de smartphone op 20 of 21 juni. 

Honor 9 smartphone

Huawei komt binnenkort met de nieuwe Honor 9. De nieuwe smartphone is voorzien van krachtige high-end specificaties en bevat een interessante adviesprijs. Honor brengt altijd smartphones op de markt welke zijn voorzien van krachtige hardware.

De Honor 9 krijgt de beschikking over een dual-camera setup aan de achterzijde van de smartphone. De reguliere camera heeft een resolutie van 22-megapixel, terwijl de zwart-wit beschikt over een 12-megapixel sensor.

Volgens bronnen bevat de smartphone verder over een  Kirin 960-chipset met 4 of 6GB aan RAM. Het scherm zal net als de Honor 8 een 5.2-inch exemplaar zijn, met een Full-HD resolutie. Het geheugen bedraagt 32 of 64GB. Ook is er informatie opgedoken over de adviesprijs. In Nederland komt de smartphone op de markt voor ongeveer 400 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here