‘Samsung Galaxy Note 8 beschikt over dubbele camera en 6,3-inch scherm’

Volgens een Chinese insider komt de nieuwe Galaxy Note 8 later dit jaar op de markt. De nieuwe smartphone krijgt de beschikking over een dubbele camera aan de achterzijde en een groter 6,3-inch scherm. 

Galaxy Note 8

Volgens de laatste geruchten komt Samsung in de tweede helft van dit jaar met een nieuwe Note smartphone. Volgens een Chinese insider beschikt de Note 8 over een beeldscherm met een formaat van 6.3-inch. De smartphone is te vergelijken met de Galaxy S8 Plus. Waarschijnlijk krijgt de Note 8 de beschikking over een beeldverhouding van 18:5:9 en een stylus. Verder is er nog maar weinig informatie bekend over de nieuwe smartphone.

Dubbele camera

Ook gaan er geruchten voorbij dat de nieuwe smartphone de beschikking krijgt over een dual camera systeem. Volgens de geruchten wordt de nieuwe smartphone aan het einde van het jaar rond de herfst op de markt gebracht.

Volgens een analist wordt de dubbele camera van de Galaxy Note 8 een stuk beter dan de dubbele camera van de iPhone 7 Plus. De analist verwacht dat de camera de iPhone 8 gaat evenaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here