HTC presenteert nieuwe U11-smartphone met unieke functionaliteiten

HTC heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht. De nieuwe HTC U11 bevat over een aantal interessante functionaliteiten, waaronder een behuizing met knijpbediening. 

De HTC U11 heeft een speciaal knijpsysteem waarmee je acties en acties mee kan uitvoeren. HTC spreekt van een compleet nieuw bedieningssysteem. Door in het toestel te knijpen wordt er vervolgens een app gestart.

HTC gaat vanaf juli testsoftware voor app-ontwikkelaars beschikbaar stellen, hiermee is het mogelijk om zelf apps te ontwikkelen voor de smartphone.

Specificaties

Ook qua specificaties heeft de smartphone behoorlijk krachtige specificaties. Onder de motorkap van de HTC U11 is er een Snapdragon 835-chipset aanwezig en 4GB aan RAM. Het toestel wordt standaard geleverd met 64GB aan interne opslag.

Het 5,5 inch-scherm van de HTC U11 heeft een resolutie van 1440 bij 2560 pixels. Vanaf begin juni wordt de smartphone verkocht voor een bedrag van 749 euro. Aan de voorzijde is er een 16 megapixel camera te vinden terwijl er aan de achterzijde een 12 megapixels camera is te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here