Lenovo introduceert betaalbare Moto C-toestellen met Android 7.0

Lenovo heeft deze week een aantal nieuwe Moto C-toestellen op de markt gebracht welke beschikken over Android 7.0 Nougat. De nieuwe smartphone zijn voorzien van interessante specificaties en richten zich op het budgetsegment. 

Moto C Plus

De smartphones worden standaard voorzien van Android 7.0 Nougat. De nieuwe smartphones richten zich op het budgetsegment van de smartphonemarkt.

De Moto C heeft een 5 inch-beeldscherm met een resolutie van 480 bij 854 pixels. Onder de motorkap is er een MemdiaTek MT6737M-chipset te vinden in combinatie met vier kernen welke zijn geklokt op 1,1Ghz. Daarnaast is er ook 1GB aan RAM, 8GB interne opslag en een 2350mAh accu te vinden. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 5-megapixelcamera te vinden.

De prijs is interessante, de 4G-versie van de Moto C heeft een adviesprijs van 99 euro. Motorola heeft ook een Moto C Plus uitgebracht. Het verschil is de hogere HD-resolutie en de camera op de smartphone. Onder de motorkap is er een 4000mAh accu te vinden. Verder beschikt het toestel over de MediaTek MT6737-chipset geklokt op 1,3Ghz. De Moto C Plus wordt verkocht voor 119 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here