‘Foto’s uiteindelijk ontwerp iPhone 8 opgedoken’

Er zijn vandaag een aantal nieuwe mockups van de iPhone 8 opgedoken. De nieuwe afbeeldingen sluiten zich goed aan bij de recente geruchten van de high-end smartphone. 

iPhone 8 mock-up

Al langere tijd gaan er geruchten over de nieuwe iPhone 8. Er wordt een compleet nieuw design verwacht welke beschikt over een schermvullend scherm. Ook worden er een aantal nieuwe interessante functies toegepast.

Het toestel heeft naar verluidt een OLED scherm welke voor een groot gedeelte de voorkant bedekt. Daarmee heeft de iPhone 8 de beschikking over dunne schermranden. Het is al langer bekend dat Apple werkt aan een technologie waarbij de vingerafdrukscanner wordt verwerkt in het glas. Of de technologie klaar is voor massaproductie is vooralsnog onduidelijk.

Aan de achterzijde van de smartphone is er naar verwachting een dubbele camera te vinden inclusief een LED flash en een microfoon. Als we de laatste geruchten mogen geloven bevat de iPhone 8 camera ook over een 3D-technologie.

De mockup is in handen van techsite BGR. Waarschijnlijk is de mockup gebaseerd op de gelekte documenten welke afkomstig zijn uit de fabrieken. Waarschijnlijk wordt de nieuwe iPhone tijdens een evenement in september uitgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here