Microsoft onthult nieuwe Surface Pro met verbeterde hardware

Microsoft heeft vandaag een nieuwe versie van de Surface Pro onthuld. De nieuwe variant is een vernieuwde variant van de Surface Pro 4 en beschikt over een vergelijkbaar design. 

De Surface Pro is een hybride laptop welke is voorzien van meest recente hardware. Onder de motorkap is er verbeterde hardware aanwezig en nieuwe componenten. De nieuwe Surface beschikt over een Intel Kaby Lake-processor. Volgens Microsoft is de Surface Pro hierdoor 20 procent sneller in vergelijking met de Pro 5. Bij de nieuwe variant heb je keuze uit een Intel M3, i5 en i7 chip.

Langere batterijduur

De batterijduur van de nieuwe Surface Pro is ook sterk verbeterd. Volgens Microsoft is de accuduur met 30 procent toegenomen. Volgens Microsoft is de accu goed voor een accuduur van twaalf uur.

Beschikbaarheid

Vanaf 15 juni is de nieuwe Surface Pro te verkrijgen. Het goedkoopste model beschikt over 128GB interne opslag en 4GB aan werkgeheugen. Ook zijn er versies met een Intel Core i7-processor aanwezig welke worden verkocht vanaf 1799 euro. Het duurste model met 16 GB ram en 1TB opslag wordt verkocht voor 3099 euro.

Vorig artikelMicrosoft geeft OneNote volledig nieuw ontwerp
Volgend artikelTradfri-lampen van IKEA krijgen spraakbediening

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in