iWRITER 365: Eenvoudig documenten aanmaken in uniforme huisstijl

Microsoft Office 365 is inmiddels uitgebreid met veel extra mogelijkheden en diensten. Office365 is voor zowel bedrijven als particulieren erg eenvoudig te gebruiken. 

Een professionele huisstijl is voor een organisatie een herkenningspunt en wordt vaak gezien als het uithangbord van de organisatie. Het is vaak niet makkelijk om de huisstijl bij te houden met veel documenten. Met iWRITER 365 is het mogelijk om de huisstijl eenvoudig te beheren op basis van Office365 om hierdoor snel en eenvoudig documenten te creëren.

Altijd en overal toegankelijk

iWRITER 365 werkt eenvoudig vanuit de cloud en is hierdoor altijd te benaderen. Een groot voordeel is de mogelijkheid om rollen en rechten te configureren, hierdoor kan je zorgen dat groepen, afdelingen en personen toegang krijgen tot de juiste selectie sjablonen. Hierdoor kan je onderscheid maken tussen verschillende medewerkers en afdelingen, waardoor alleen het geen zichtbaar is wat voor de afdeling relevant is.

De oplossing werkt direct vanuit Office, waardoor je binnen de tekstverwerker eenvoudig de juiste sjablonen kan toevoegen. iWRITER werkt eenvoudig en is door de gebruiker in enkele klikken in elkaar te klikken. iWRITER is beschikbaar als invoegtoepassing binnen Office 365, hierdoor hebben gebruikers de beschikken over een eigen vertrouwde Office-omgeving. Ook is het mogelijk om de documenten te ondertekenen met een paraaf, handtekening of een officieel digitaal certificaat.

Meer informatie over iWriter 365 is te vinden op de website van Office.

Dit bericht is een advertorial

Vorig artikelTesla geeft meer informatie over nieuwe Model 3
Volgend artikelOnePlus stopt met verkoop van OnePlus 3T-smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in